Masło Ulowe
Masło ula może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 1073 kalorii, 6G białka, oraz 118 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, ozdoby: zioła, pikantną brązową musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów Południowej żywności. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ul, Babeczki Z Ula, oraz Babeczki Z Ula dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem 3 pierwsze składniki.
Uformuj mieszaninę masła w kształt ula. Kopiec gładki z łopatką lub zaokrąglonym nożem. Uformuj rowki wokół Kopca zębami widelca. Włóż pekan pół w pobliżu podstawy do drzwi; chill 2 godziny lub do 2 dni.
Dekorować, w razie potrzeby.