Masło Pistacjowe

Masło Pistacjowe
Jeśli masz z grubsza 10 minut do spędzenia w kuchni masło pistacjowe może być ogromne bezglutenowy i pierwotny przepis do wypróbowania. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Działa dobrze jako tania przyprawa. Jeśli masz pod ręką żelatynę morelową w proszku, pistacje, miód i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powie, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Podobne przepisy to Masło Pistacjowo-Miodowe, Masło Kokosowe Pistacjowe, oraz Masło pistacjowe i kardamonowe.

Instrukcje

1
W małej misce ubij masło, miód i żelatynę w proszku na gładką masę. Dodaj pistacje.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przenieś do małych hermetycznych pojemników. Przykryj i wstaw do lodówki do 1 miesiąca.
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn