Masło Pistacjowe
Jeśli masz z grubsza 10 minut do spędzenia w kuchni masło pistacjowe może być ogromne bezglutenowy i pierwotny przepis do wypróbowania. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Działa dobrze jako tania przyprawa. Jeśli masz pod ręką żelatynę morelową w proszku, pistacje, miód i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powie, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Podobne przepisy to Masło Pistacjowo-Miodowe, Masło Kokosowe Pistacjowe, oraz Masło pistacjowe i kardamonowe.
Instrukcje
W małej misce ubij masło, miód i żelatynę w proszku na gładką masę. Dodaj pistacje.
Przenieś do małych hermetycznych pojemników. Przykryj i wstaw do lodówki do 1 miesiąca.