Masło orzechowe i banany "tosty

Masło orzechowe i banany
Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 16 centów za porcję. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jeśli masz pod ręką banany, miód, krakersy graham i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Baked Peanut Butter Banana Donuts with Chocolate Peanut Butter Glaze (Gluten Free + Vegan), Zdrowsze Lody (Pełnoziarniste Ciasteczka Z Masłem Orzechowym + Lody Bananan Z Masłem Orzechowym), oraz Babeczki bananowe z masłem orzechowym z bitą czekoladą Ganache z masłem orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Placki Grahama posmarować masłem orzechowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2
Wierzch z plasterkami banana; skropić miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
MiódMiód
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn