Masło Musztardowo-Makowe

Masło Musztardowo-Makowe
Masło musztardowo-Makowe jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przyprawa. Jedna porcja zawiera 421 kalorii, 1G białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje 64 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, musztarda dijon, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku), Zwycięskie mini babeczki Kokosowe ze skórką z maku, nadzieniem z rodzynek Muscat i polewą pietruszki z prażonym kokosem, toffi z lnu i maku oraz organicznymi różami, oraz Ravioli z buraków z masłem makowym dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia0
Magazyn