Marynowane truskawki z sorbetem Mango

Marynowane truskawki z sorbetem Mango
Marynowane truskawki z sorbetem Mango to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 65 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś truskawki, sorbet z limonki, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sorbet maślany z truskawkami, Sorbet Z Czerwonej Porzeczki I Lody Faisselle Ze Smażonymi Truskawkami, oraz Sorbetto di mango (Sorbet Mango) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w misce. Przykryć mieszaninę truskawkową i schłodzić 2 godziny. Łyżka 1/2 szklanki mieszanki truskawek do każdej z 2 misek deserowych, a górę każdej porcji z 1/2 szklanki sorbetu mango.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sorbet Z MangoSorbet Z Mango
TruskawkiTruskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dekoruj gałązkami mięty, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia26
Magazyn