Marynowane Plastry Jalapeño
Marynowane plastry Jalapeño mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przystawki. Na 1 grosz za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 250 porcji z 1 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka liści laurowych, ząbki czosnku, ocet, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marynowane Plastry Jalapeño, Kiszone Plastry Ogórka, oraz Marynowane Plastry Cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sterylizuj słoiki i przygotuj pokrywki.
Podczas gdy słoiki gotują się, załóż rękawiczki i pokrój paprykę w plasterki 1/4 cala, odrzucając końce łodygi.
Połącz ocet, sól i 1 1/2 szklanki wody w średnim rondlu ze stali nierdzewnej; doprowadzić do wrzenia.
Umieść 2 połówki czosnku i 1 liść laurowy w każdym gorącym słoiku. Zapakuj słoiki szczelnie z papryką, pozostawiając 1/2 cala przestrzeni na głowę. Przykryj paprykę gorącym płynem do wytrawiania, pozostawiając 1/2 cala przestrzeni na głowę. Słoiki uszczelniające i procesowe, przetwarzanie 10 minut.
Wyjąć słoiki z wody i odstawić, niezakłócony, w temperaturze pokojowej 24 godzin. Aby sprawdzić uszczelki, zdejmij opaski i naciśnij środek każdej pokrywy. Jeśli pokrywa się nie rusza, słoik jest zapieczętowany. Jeśli pokrywa obniży się i pojawi się ponownie, słoik nie jest zapieczętowany. Przechowywać odpowiednio zamknięte słoiki w chłodnym, ciemnym miejscu do 1 roku. Przechowywać w lodówce po otwarciu.