Marynowane Plastry Jalapeño

Marynowane Plastry Jalapeño
Marynowane plastry Jalapeño mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przystawki. Na 1 grosz za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 250 porcji z 1 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka liści laurowych, ząbki czosnku, ocet, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marynowane Plastry Jalapeño, Kiszone Plastry Ogórka, oraz Marynowane Plastry Cukinii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sterylizuj słoiki i przygotuj pokrywki.
2
Podczas gdy słoiki gotują się, załóż rękawiczki i pokrój paprykę w plasterki 1/4 cala, odrzucając końce łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
3
Połącz ocet, sól i 1 1/2 szklanki wody w średnim rondlu ze stali nierdzewnej; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Umieść 2 połówki czosnku i 1 liść laurowy w każdym gorącym słoiku. Zapakuj słoiki szczelnie z papryką, pozostawiając 1/2 cala przestrzeni na głowę. Przykryj paprykę gorącym płynem do wytrawiania, pozostawiając 1/2 cala przestrzeni na głowę. Słoiki uszczelniające i procesowe, przetwarzanie 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
5
Wyjąć słoiki z wody i odstawić, niezakłócony, w temperaturze pokojowej 24 godzin. Aby sprawdzić uszczelki, zdejmij opaski i naciśnij środek każdej pokrywy. Jeśli pokrywa się nie rusza, słoik jest zapieczętowany. Jeśli pokrywa obniży się i pojawi się ponownie, słoik nie jest zapieczętowany. Przechowywać odpowiednio zamknięte słoiki w chłodnym, ciemnym miejscu do 1 roku. Przechowywać w lodówce po otwarciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje250
Ocena Zdrowia1
Magazyn