Marynowane Karczochy Serca
Marynowane karczochy serca to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 653 kalorie, 4G białka, oraz 59G tłuszczu. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 161 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś płatki chili, ząbek czosnku, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Marynowane Karczochy Serca, Marynowane Karczochy Serca I Grzyby, oraz Marynowane pieczarki, karczochy i sałatka z kalafiora.
Instrukcje
W małym rondlu połącz ocet, wodę i sól i doprowadź do wrzenia.
Umieść czosnek, liść laurowy, ziarna pieprzu i czerwone płatki chili na dnie słoika, który może pomieścić co najmniej 1 1/2 pints. Zapakuj pokrojone karczochy serca do słoika, w którym umieściłeś przyprawy.
Gorący płyn do wytrawiania wlać na karczochy serca i delikatnie stuknąć, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
Wlać oliwę z oliwek do słoika, aż karczochy serca są pokryte.
Umieść pokrywkę na słoiku i wstrząśnij, aby rozprowadzić olej.
Niech słoik siedzieć na blacie, aż ostygnie. Gdy ostygnie, przechowywać w lodówce.
Niech karczochy marynować przez co najmniej 24 godziny przed jedzeniem. Marynowane karczochy będą przechowywane przez co najmniej tydzień w lodówce.