Marynowane kanapki z tofu i bakłażanem
Marynowane kanapki z tofu i bakłażanem to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. To danie główne ma 334 kalorie, 16G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka bakłażana, ząbki czosnku, przyprawiony ocet ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Miso-marynowane Tofu i bakłażan nad makaronem Soba, Tofu Marynowane, oraz Marynowana Sałatka Z Tofu.
Instrukcje
Aby przygotować marynatę, połącz pierwsze 6 składników w dużym płytkim naczyniu do pieczenia.
Wytnij 2 szczeliny na górze każdego plastra bakłażana.
Dodaj plastry bakłażana, plastry tofu, i grzyby do marynaty.
Pozostawić mieszaninę na 6 minut, obracając po 3 minutach. Ułóż bakłażana, tofu i grzyby na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Broil 6 minut z każdej strony.
Pozostałą marynatę zalać bakłażanem, tofu i grzybami.
Połączyć majonez i chrzan w małej misce.
Masę majonezową rozprowadzić równomiernie na połówkach muffinek. Górna dolna połowa każdej muffinki z 1 plastrem bakłażana, 1 plastrem tofu, 1 grzybem, pozostałym plastrem bakłażana i górą muffinki.