Marynowane Grillowane Pepitos Z Kurczaka

Marynowane grillowane Pepitos z kurczaka to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na $3.92 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 1095 kalorii, 56g białka, oraz 78 g tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz tymianek, czosnek, sok z pomarańczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mojo marynowany kurczak z grillowanymi fioletowymi ziemniakami i zwęgloną kukurydzą i czarną fasolą Salsa z grillowaną mąką Tortilla, Orecchiette Z Kalafiorem, Bułką Tartą, Pancettą I Pepitos, oraz Marynowany Kurczak Z Grilla.
Instrukcje
Umieść kurczaka w szklanym naczyniu o wymiarach 13 na 9 cali. Mocno posypać kurczaka solą i pieprzem. Wrzucić kurczaka z tymiankiem i oregano, upewniając się, że wszystko jest równomiernie włączone.
Polej kurczaka sokiem pomarańczowym.
Niech marynować przez 10 minut.
Rozgrzać olej roślinny na ciężkiej patelni grillowej na dużym ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodaj kurczaka. Gotować około 5 minut z jednej strony i przewrócić, za pomocą szczypiec. Gotować z drugiej strony, aż idealnie rumiane i kurczak jest gotowane przez, inny 5 protokół.
Wyjąć kurczaka z ognia i rezerwy, pokryte.
W średniej misce wymieszaj majonez, chipotle i czosnek, aż wszystkie składniki zostaną równomiernie włączone. Doprawić solą. Rezerwa.
Rozprowadzić 1 łyżkę mieszanki majonezu na wewnętrznej stronie rolki bolillo. Lekko tostować rolkę bolillo na patelni grillowej na średnim ogniu, około 1 minuty na stronę.
Umieścić pierś z kurczaka na wewnętrznej stronie bułki.
Dodać plastry awokado i top z sałatą.
Skropić odrobiną oliwy z oliwek i octu winnego. Zamknij kanapkę i podawaj natychmiast.