Marynowana Sałatka warzywno-oliwkowa to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie przystawka. Ten przepis zawiera 4 porcje z 256 kalorii, 4G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Za 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś sól, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 48%. Marynowana Sałatka Jarzynowa, Marynowana Sałatka Jarzynowa, oraz Marynowana Sałatka Jarzynowa są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj zieloną fasolkę i gotuj do miękkości przez 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
3
Odcedź i spłucz pod zimną wodą, aż zielona fasola ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Włożyć do miski razem z brokułami, kalafiorem, pieczarkami, pomidorami i oliwkami; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy Pełnoziarniste
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
W misce wymieszaj ocet, sól, pieprz, glutaminian sodu, sól czosnkową i koperek. Powoli skrop oliwą z oliwek, kontynuując ubijanie, aby uzyskać dressing.