Marynowana Sałatka warzywno-oliwkowa

Marynowana Sałatka warzywno-oliwkowa
Marynowana Sałatka warzywno-oliwkowa to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie przystawka. Ten przepis zawiera 4 porcje z 256 kalorii, 4G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Za 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś sól, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 48%. Marynowana Sałatka Jarzynowa, Marynowana Sałatka Jarzynowa, oraz Marynowana Sałatka Jarzynowa są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zagotuj duży garnek lekko osolonej wody na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj zieloną fasolkę i gotuj do miękkości przez 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
3
Odcedź i spłucz pod zimną wodą, aż zielona fasola ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Włożyć do miski razem z brokułami, kalafiorem, pieczarkami, pomidorami i oliwkami; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
W misce wymieszaj ocet, sól, pieprz, glutaminian sodu, sól czosnkową i koperek. Powoli skrop oliwą z oliwek, kontynuując ubijanie, aby uzyskać dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
MsgMsg
5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
KoperKoper
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Warzywa polać dressingiem i wymieszać do połączenia. Przykryj i wstaw do lodówki co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego

Składniki

170Orzechy dowolne (posiekane)oliwki czarne, osuszoneoliwki czarne, osuszone2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkib cukierb cukier2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiróżyczki kalafioroweróżyczki kalafiorowe1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiłyżeczka suszonego rozmarynułyżeczka suszonego rozmarynu1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)suszony kopersuszony koper3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiporwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)porwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeża fasola szparagowa, przycięta i połówkowaświeża fasola szparagowa, przycięta i połówkowa1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)5 do 6 plasterków sera mozzarella5 do 6 plasterków sera mozzarella1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Do podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryżDo podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryż2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipieczarki w plasterkachpieczarki w plasterkach1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)glutaminian sodu (MSG)glutaminian sodu (MSG)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn