Marynowana Papryka I Cebula
Marynowana papryka i cebula to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 3 kalorie. Ten przepis służy 250 i kosztuje 1 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, paprykę, ocet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Przyprawiona Marynowana Cebula I Papryka, Hamburgery serowe z marynowaną papryką, cebulą i ogórkiem, oraz Sałatka z kalmarów, pieczonej papryki i marynowanej grillowanej czerwonej cebuli.
Instrukcje
Sterylizuj słoiki i przygotuj pokrywki.
Gdy słoiki się gotują, plastry cebuli moczyć w lodowatej wodzie przez 10 minut. Dodać ocet, kolejne 3 składniki i 2 szklanki wody do wrzenia w 1-qt. rondel ze stali nierdzewnej na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Odcedzić plastry cebuli; osuszyć. Wrzucić razem cebulę i paprykę. Pakuj warzywa szczelnie w gorące słoiki, pozostawiając 1/2 cala przestrzeni na głowę. Przykryj warzywa gorącym płynem do wytrawiania, pozostawiając 1/2 cala przestrzeni na głowę.
Słoiki uszczelniające i procesowe, przetwarzanie 5 minut.
Wyjąć słoiki z wody i odstawić, niezakłócony, w temperaturze pokojowej 24 godzin. Aby sprawdzić uszczelki, zdejmij opaski i naciśnij środek każdej pokrywy. Jeśli pokrywa się nie rusza, słoik jest zapieczętowany. Jeśli pokrywa obniży się i pojawi się ponownie, słoik nie jest zapieczętowany. Przechowywać odpowiednio zamknięte słoiki w chłodnym, ciemnym miejscu do 1 roku. Przechowywać w lodówce po otwarciu.