Marynata Z Suszonych Pomidorów

Marynata Z Suszonych Pomidorów
Marynata suszonych pomidorów to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie marynata. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz ocet winny, sok z cytryny, oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles, oraz Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe.

Instrukcje

1
Połącz suszone pomidory, brązowy cukier, sos pomidorowy i wino w małym niereaktywnym rondlu i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Natychmiast zmniejszyć ogień tak, że sos ledwo bąbelki, i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę, aż zmniejszy się do 1 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone PomidorySuszone Pomidory
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
SOSSOS
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć mieszaninę z patelni i ostudzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Połącz redukcję pomidorów, skórkę z cytryny i sok, oregano, bazylia, pietruszka, płatki czerwonej papryki do smaku, sól, ziarna pieprzu, czosnek i ocet w blenderze lub maszynce i proces, aż wszystkie składniki są mieszane. Przechowywany w czystym, hermetycznym pojemniku, będzie przechowywany w lodówce przez 2 tygodnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
PieprzPieprz
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
RedukcjaRedukcja
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OcetOcet
CzosnekCzosnek
PomidorPomidor
BazyliaBazylia
SokSok
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Smak
5
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
6
Marynaty, potrawy, solanki, kuracje i glazury by Jim Tarantino, copyright © 1992, 200
7
Wydany przez Ten Speed Press, imprint The Crown Publishing Group, oddział Random House, Inc.JIM TARANTINO jest seryjnym grillerem i pięciostrunowym graczem na banjo mieszkającym w Filadelfii. W młodości nauczył się gotować, pracując w restauracjach wuja. Kilkakrotnie pojawiał się w Philadelphia ' s Book and the Cook oraz pisał liczne artykuły w czasopismach i gazetach na temat marynat i grillowania.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn