Marynata Miętowa

Marynata Miętowa
Marynata miętowa wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Na 86 centów za porcję, dostajesz marynatę, która serwuje 3. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, piernik, melasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Melasa z granatu i marynata miętowa, Grillowana polędwiczka wieprzowa z marynatą Kolendro-miętową, oraz WINNER Mint Chocolate Chip and Fresh Mint Buttercream Cupcakes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w małej misce; dobrze wymieszać. Zużyć natychmiast lub przechowywać w lodówce. Służy do marynowania wołowiny, wieprzowiny lub jagnięciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawPrzyprawyMarynaty
Magazyn