Marokańskie Briouaty Z Tuńczyka (Nadziewane Wypieki)
Marokańskie Briouats z tuńczykiem (Nadziewane wypieki) to bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz zawijasy z jajek, wodę, kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Filo Trójkąty Nadziewane świeżym serem (briouats bil jben), Marokańskie migdałowe wypieki (a Take On M ' hanncha), oraz Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh.
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Francis Ford Coppola Diamentowa Kolekcja Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.