Marokański Bas W Paski
Bas w paski w stylu marokańskim może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 452 kalorie. Na 4,54 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oleju canolan, sól i pieprz, solone oliwki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj Cały Pasiasty Bas, Herbed Striped Bass, oraz Pieczony Bas W Paski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Sok pomarańczowy i tymianek umieścić w małym rondlu, na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się o połowę i stanie się syropem. Przecedzić do miski, następnie dodać miód i harissę, do smaku.
Rozgrzej grill do średniego poziomu.
Filety posmarować olejem po obu stronach i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grill, aż lekko zwęglone z obu stron i tylko gotowane przez, o 4 protokół na stronę.
Wyjąć na talerz, skropić sosem i posypać oliwkami i natką pietruszki.