Mario pieczone Tortellini z kozim serem z Radicchio może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 1254 kalorii, 56g białka, oraz 67 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.37 za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, radicchio di treviso, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Kozi Ser-Radicchio Quesadillas, Radicchio, Kozi Ser I Sałatka Z Orzechów Laskowych, oraz Smażony Radicchio i kozi ser Bruschetta.
Instrukcje
1
W przypadku makaronu: w dużej misce rozgnieść ser do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
2
Dodaj szalotki, jajka, gałka muszkatołowa, ser, sól i pieprz. I dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce do firmy, 30 minut lub więcej. Za pomocą maszyny do makaronu rozwałkuj makaron do najcieńszego Ustawienia, a następnie pokrój arkusze na 2-calowe kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Zielona Cebula
Ser
Gałka Muszkatołowa
Makarony
Jajko
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do Makaronu
3
Umieść 1 łyżeczkę nadzienia w środku każdego 2-calowego kwadratu. Złóż przeciwległe rogi razem, tworząc trójkąt i mocno dociśnij krawędzie, aby je uszczelnić. Połącz długie punkty trójkąta i połącz mocno naciskając palcem. Kontynuuj napełnianie i kształtowanie tortellini, aż wszystkie makarony i nadzienie zostaną użyte.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Makarony
4
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Doprowadzić do wrzenia około 6 litrów wody i dodać około 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sól
6
Rozgrzać oliwę w 12-calowej patelni saute aż prawie do palenia i dodać cebulę. Gotować, aż zmiękną, ale nie brązowy, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodaj radicchio i gotować, aż zmiękną i lekko szary kolor, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki Soli
8
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia. W międzyczasie Wrzuć tortellini do wrzącej wody i gotuj do miękkości, około 6 do 7 minut. Delikatnie odcedzić i umieścić w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
9
Dodaj schłodzoną mieszaninę radicchio, balsamella i połowę startego sera. Delikatnie wymieszać, aby dobrze wymieszać. Podzielić między 4 masłem zapiekane Dania, posypać pozostałym serem, i piec, aż bąbelkowo i chrupiące na wierzchu, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki Soli
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Podawać natychmiast.
11
Kopiec 3 1/2 szklanki mąki w środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i oliwę z oliwek. Za pomocą widelca, ubić razem jajka i olej i doprowadzić do włączenia mąki począwszy od wewnętrznej krawędzi studni. W miarę poszerzania studni, wypychaj mąkę z podstawy Kopca, aby zachować kształt studni. Nie martw się, że ta początkowa faza wygląda niechlujnie. Ciasto zbierze się, gdy połowa mąki zostanie włączona. Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z planszy i zeskrobać i wyrzucić resztki chrupiące kawałki. Lekko ponownie mąki pokładzie i kontynuować ugniatanie przez 6 Więcej minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Baza
Jajko
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
12
Rolka lub kształt według potrzeb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
13
W średnim rondlu rozgrzać masło do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
14
Dodać mąkę i ubijać, aż będzie gładka. Gotować na średnim ogniu, aż złoty kolor, o 6 do 7 protokół. Na oddzielnej patelni podgrzej mleko, aż się zagotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Patelnia
15
Dodać mleko do mieszaniny masła 1 szklanka na raz, ubijając stale, aż bardzo gładka, i doprowadzić do wrzenia. Gotować 30 sekund dłużej i zdjąć z ognia. Doprawić solą i gałką muszkatołową.