Margarity z górnej półki na skałach
Margarity z górnej półki na skałach to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Ten napój ma 109 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz grubą sól koszerną, cointreau, kliny wapienne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 17%. Podobne przepisy to Moja Półka Spiżarnia, Margarita Z Górnej Półki, oraz Spiżarnia-Półka Łososiowa.
Instrukcje
Zrobić syrop cukrowy mieszając razem i doprowadzając do wrzenia 2/3 szklanki cukru i 1/3 szklanki wody, aż cukier się rozpuści; odstawić do ostygnięcia.
Dodać kwaśną mieszankę energicznie mieszając razem 2 1/4 szklanki wody, sok z cytryny, 1/4 szklanki cukru i białka jaja; odstawić.
Połącz kostki lodu, tequilę, Cointreau, sok z limonki, 1 uncję syropu cukrowego i 1/2 szklanki kwaśnej mieszanki w dzbanku; energicznie mieszaj, aby zaparzyć lód, 8 do 15 sekund.
Poprowadź klin wapienny wzdłuż krawędzi 8-uncjowego szkła.
Rozłóż sól koszerną na talerzu i zanurz szklane felgi w soli, aby pokryć; w razie potrzeby dodaj lód. Przecedzić mieszaninę z shakera koktajlowego do szklanki, aby podać.