Margarita Shrimp Stir-Fry
Need a bezglutenowe, przyjazne fodmap i pescatariańskie danie główne? Margarita krewetki Stir-Fry może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.21 za porcję. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 27g białka, oraz 8G tłuszczu. 107 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz natychmiastowy ryż, kolendrę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać natychmiastowy biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Spróbuj Thai Shrimp Stir Fry z cukinią, Shrimp Stir Fry Freezer Pack, oraz Szybkie 10 Minut Krewetki Teriyaki Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj Margaritę i skórkę z limonki. Rezerwa 2 łyżki mieszanki.
Dodaj krewetki do pozostałej mieszanki; wrzucić do herbu. Przykryć i przechowywać w lodówce 30 minut.
W 10-calowej patelni nonstick, roztopić masło na średnim ogniu. Gotować zieloną i czerwoną paprykę w maśle 2 do 4 minut, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące-miękkie.
Wyjąć krewetki z marynaty; wyrzucić marynatę. Mieszać krewetki do mieszanki w patelni. Gotować 1 do 2 minut, mieszając od czasu do czasu, aż krewetki są różowe i firmy. Wymieszać w reserved 2 łyżki sosu i kolendry. Gotować do ogrzania.
Tymczasem gotować ryż w wodzie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Podawać stir-smażyć na ryżu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.