Przepis na Marchewki i brukiew w glazurze cytrynowej można przygotować w około 30 minut . Dbasz o sylwetkę? Ten bezglutenowy, laktoowowegetariański i przyjazny dla FODMAP przepis ma 95 kalorii , 1 g białka i 4 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 6 osób. Za 33 centy za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez Taste of Home. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i kup sok z cytryny, koperek, marchewki i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Sprawdza się dobrze jako dodatek. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź też podobne przepisy: Marchewki glazurowane agawą , Marchewki pieczone w cytrusach glazurowane miodem i Glazurowane ciasto cytrynowo-borówkowe .
Instrukcje
1
Marchewkę i brukiew pokroić w paski o wymiarach 3 x 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Starty Ser Pecorino
2
Umieść w rondlu; dodaj bulion. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj przez 13-15 minut lub do miękkości. Nie odcedzaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb żytni Jednodniowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(ze Słoika, Lub Jeśli Jest Odwodniony Namoczyć W Ciepłej Wodzie)
3
Tymczasem w małym rondelku wymieszaj pozostałe składniki; gotuj i mieszaj przez 3 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(ze Słoika, Lub Jeśli Jest Odwodniony Namoczyć W Ciepłej Wodzie)
4
Dodaj do warzyw; gotuj bez przykrycia przez kolejne 3–4 minuty lub do momentu, aż warzywa będą zeszklone, delikatnie mieszając.