Marchewka Glazurowana Klonem
Klon glazurowane marchewki to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 6G tłuszczu i w sumie 117 kalorii. Za 72 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Niewiele osób naprawdę lubiło ten dodatek. Udaj się do sklepu i podnieś małe marchewki, sól i mielony pieprz, syrop klonowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Marchewka Glazurowana Klonem, Marchewka Klonowa, oraz Marchewka Glazurowana Klonem.
Instrukcje
Umieść marchewki w garnku i przykryj osoloną wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do średnio niskiego i gotuj na wolnym ogniu do miękkości przez 15 do 20 minut.
Odcedź i przenieś marchewki do miski.
Rozpuść masło w rondlu na średnim ogniu. Wymieszaj syrop klonowy z roztopionym masłem i gotuj, aż się rozgrzeje, jeszcze 1 do 2 minut.
Marchewki polać syropem maślano-klonowym i wrzucić do pokrycia; doprawić solą i pieprzem.