Marchew Pomarańczowo-Imbirowo-Glazurowana

Marchew Pomarańczowo-Imbirowo-Glazurowana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj marchewki pomarańczowo-imbirowej. Ten przepis służy 6 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 51 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz małe marchewki, pieprz, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Marchew Glazurowana Imbirowo-Pomarańczowa, Marchew szkliwiona pomarańczowo-imbirowa-Paleo kredens, oraz Marchew Glazurowana Imbirem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki i 1 szklankę wody w średnim rondlu na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 30 do 35 minut lub aż płyn odparuje i marchew są szkliwione.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
*1 łyżeczka. zmielony imbir może zostać zastąpiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir W ProszkuImbir W Proszku

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn