Marchew Pieczona W Miodzie
Marchewka pieczona w miodzie wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 151 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz szalotkę, sól koszerną, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pierwotne i wegetariańskie dieta. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Marchewka Pieczona W Miodzie, Marchewka MIODOWA Pieczona, oraz Marchewka Pieczona W Miodzie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść małą patelnię do pieczenia w piekarniku. Rozgrzej piekarnik i patelnię do 50
Wyciąć szczyty z marchwi, pozostawiając 1 cal zieleni na każdej marchwi.
Wymieszać razem oliwę z oliwek i 1 łyżkę. masło na rozgrzanej patelni.
Dodaj marchew, sól, i pieprz; wrzucić do herbu.
Tymczasem stopić pozostałe 2 łyżki. masło w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj szalotkę; smażyć 1 minutę.
Zdjąć z ognia i wymieszać z bourbonem i 2 kolejnymi składnikami. Powrót do ciepła i doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień do medium i gotować 5 minut lub aż mieszanina jest syropy.
Mżawka syrop na marchewki; wrzucić do herbu.
Piec 5 do 7 Więcej minut lub aż marchewki są chrupiące-przetargu.
Przełożyć do naczynia i posypać tymiankiem.