Marchew Glazurowana

Marchew Glazurowana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj marchewki z jabłecznikiem. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 115 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka marchewki baby, sól koszerna, ocet jabłkowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marchew Glazurowana, Marchew Glazurowana, oraz Kotlety schabowe z marchewką.

Instrukcje

1
Przycinaj, ale nie obieraj, marchewko. Marchew gotować we wrzącej wodzie przez 5 minut; odcedzić. Spłucz pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
WodaWoda
2
Usuń skórki, delikatnie pocierając marchewki czystym, suchym ręcznikiem papierowym. Doprowadzić ocet i brązowy cukier do wrzenia w średniej patelni; gotować 6 minut lub do zmniejszenia do 1/4 Puchar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MarchewMarchew
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
3
Dodaj marchew; zwiększyć ogień do wysokiej, i gotować 2 minuty lub aż sos jest syropy i płaszcz marchew. Wymieszaj masło i sól koszerną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
MarchewMarchew
MasłoMasło
SOSSOS
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn