Mango & passion fruit Rolada Pawłowa
Need a gluten free and lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre? Mango & passion fruit Rolada pavlova może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 340 kalorii. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 57 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Mieszanka białek, karton Podwójna śmietana, mango, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Rolada z mango marakuja, Rolada z mango i marakui, oraz Marakuja Pawłowa.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 140C / wentylator 120C / Gaz
Linia 33cm x 23cm Swiss roll blaszka z pergaminem do pieczenia. Na bezę wymieszać mąkę kukurydzianą, kawę i ocet i odstawić.
Białka ubić na sztywne szczyty, następnie stopniowo ubijać cukier, łyżkę na raz, aż do uzyskania dość gęstej masy.
Łyżka bezy na papier i delikatnie rozprowadzić, dając górę kilka wirów. Rozsypać po pistacjach.
Piec przez 35-40 minut, aż poczuje się chrupiące.
Tymczasem zrób wypełnienie. Mango pokroić po obu stronach kamienia, obrać, a następnie drobno posiekać miąższ. Ubić mascarpone, następnie wymieszać z mango. Śmietanę ubijamy do zgęstnienia i składamy do mieszanki mango. Połówki marakui, wyjąć z wnętrza i odstawić.
Gdy beza jest gotowana, pozostaw w puszce na 10 minut, a następnie podnieś i połóż na stojaku chłodzącym, od strony papieru w dół. Odkurzyć arkusz pergaminu do pieczenia z cukrem pudrem i, gdy beza jest zimna, przełóż go, papier bok do góry. Odkleić papier podszewkowy i rozprowadzić krem.
Mżawka nad marakują i zwinąć za pomocą papieru jako przewodnik. Otworzyć-zamrozić (Patrz "spróbuj" poniżej) na desce, owinąć w folię i zamrozić do 1 miesiąca.
Podawać, rozpakować i rozmrozić w lodówce na około 1 godz. przesiać cukrem pudrem i podawać w plasterkach.