Malinowe Czekoladowe Francuskie Makaroniki
Malina czekolada Francuskie makaroniki może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z malin, różowy barwnik spożywczy, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Francuskie makaroniki z maślanką Malinowo-różaną, Makaroniki czekoladowo-malinowe, oraz Francuskie Makaroniki Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem.
Migdały Pulse z 1/2 szklanki cukru cukierników w robocie kuchennym, aż bardzo drobno zmielone, 2 do 3 minut, a następnie przenieść do miski. Przesiać w pozostałej filiżance cukierników cukier, mieszając do połączenia.
Ubić białka z solą w innej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż po prostu trzymać miękkie szczyty.
Dodaj cukier granulowany, trochę na raz, ubijając, a następnie zwiększ prędkość do wysokiej i kontynuuj bicie, aż białka po prostu utrzymają sztywne, błyszczące szczyty.
Dodaj krople barwnika spożywczego, aby osiągnąć pożądany odcień i wymieszaj z małą prędkością, aż do równomiernego połączenia. Mieszaj mieszaninę migdałów w bezę za pomocą gumowej szpatułki, aż do całkowitego włączenia. (Beza będzie spuszczać powietrze.)
Łyżka ciasto do torby, wyciskając nadmiar powietrza, i odciąć 1 róg plastikowej torby, aby utworzyć otwór 1/4 cala. Torba Twist mocno tuż nad ciasto, a następnie rury szczytowe kopce ciasta (wielkości czekoladowego pocałunku) na wyłożone arkusze o 1 1/2 cala od siebie.
Odstawić ciasteczka, odsłonięte, w temperaturze pokojowej, aż wierzchołki nie będą już lepkie i utworzy się lekka skorupa, 20 do 30 minut.
W międzyczasie umieść stojaki piekarnika w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 149°.
Piec ciasteczka, przełączanie pozycji arkuszy w połowie pieczenia, aż ostre i krawędzie są tylko nieco ciemniejsze, 20 do 25 minut. Schłodzić całkowicie na arkuszach na stojakach, około 30 minut.
Roztopić czekoladę ze śmietaną w metalowej misce ustawionej na patelni z ledwo gotującą się wodą lub w podwójnym kotle, mieszając, aż będzie gładka. (Miska nie powinna dotykać wody.)
Wyjąć miskę z ognia, następnie dodać masło i ekstrakt z malin, mieszając, aż masło się rozpuści.
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż ostygnie całkowicie i lekko zgęstnieje.
Ostrożnie obierz ciasteczka z pergaminu (będą kruche). Cienką warstwę ganache (około 1/2 łyżeczki) przełożyć pomiędzy płaskie boki ciastek.
Wypełnione makaroniki przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej przez 3 dni.