Malinowe Czekoladowe Francuskie Makaroniki

Malinowe Czekoladowe Francuskie Makaroniki
Malina czekolada Francuskie makaroniki może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z malin, różowy barwnik spożywczy, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Francuskie makaroniki z maślanką Malinowo-różaną, Makaroniki czekoladowo-malinowe, oraz Francuskie Makaroniki Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Migdały Pulse z 1/2 szklanki cukru cukierników w robocie kuchennym, aż bardzo drobno zmielone, 2 do 3 minut, a następnie przenieść do miski. Przesiać w pozostałej filiżance cukierników cukier, mieszając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Ubić białka z solą w innej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż po prostu trzymać miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj cukier granulowany, trochę na raz, ubijając, a następnie zwiększ prędkość do wysokiej i kontynuuj bicie, aż białka po prostu utrzymają sztywne, błyszczące szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
5
Dodaj krople barwnika spożywczego, aby osiągnąć pożądany odcień i wymieszaj z małą prędkością, aż do równomiernego połączenia. Mieszaj mieszaninę migdałów w bezę za pomocą gumowej szpatułki, aż do całkowitego włączenia. (Beza będzie spuszczać powietrze.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
6
Łyżka ciasto do torby, wyciskając nadmiar powietrza, i odciąć 1 róg plastikowej torby, aby utworzyć otwór 1/4 cala. Torba Twist mocno tuż nad ciasto, a następnie rury szczytowe kopce ciasta (wielkości czekoladowego pocałunku) na wyłożone arkusze o 1 1/2 cala od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Kopce BarKopce Bar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
7
Odstawić ciasteczka, odsłonięte, w temperaturze pokojowej, aż wierzchołki nie będą już lepkie i utworzy się lekka skorupa, 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
8
W międzyczasie umieść stojaki piekarnika w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Piec ciasteczka, przełączanie pozycji arkuszy w połowie pieczenia, aż ostre i krawędzie są tylko nieco ciemniejsze, 20 do 25 minut. Schłodzić całkowicie na arkuszach na stojakach, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Roztopić czekoladę ze śmietaną w metalowej misce ustawionej na patelni z ledwo gotującą się wodą lub w podwójnym kotle, mieszając, aż będzie gładka. (Miska nie powinna dotykać wody.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KremKrem
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
2
Wyjąć miskę z ognia, następnie dodać masło i ekstrakt z malin, mieszając, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MalinEkstrakt Z Malin
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż ostygnie całkowicie i lekko zgęstnieje.
1
Ostrożnie obierz ciasteczka z pergaminu (będą kruche). Cienką warstwę ganache (około 1/2 łyżeczki) przełożyć pomiędzy płaskie boki ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
1
Wypełnione makaroniki przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej przez 3 dni.
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn