Przepis Malina, Biała czekolada i migdałowy drobiazg może zaspokoić Twoje szkockie pragnienie w mniej więcej 5 godzin i 45 minut. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 525 kalorii. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, dżem malinowy, herbatniki z szampanem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tort Drobiazgowy Z Białej Czekolady I Malin, Malina, Biała czekolada i migdałowy Bochenek, oraz Czekoladowy Malinowy Drobiazg.
Instrukcje
1
Doprowadzić 1 szklankę śmietany na wolnym ogniu w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia.
3
Dodać białą czekoladę; ubijać na gładką masę. Chłodny do ledwo letni, około 10 minut. Beat 2 1/2 szklanki śmietany i 1/2 łyżeczki ekstraktu w dużej misce do miękkich szczytów. Złożyć w mieszaninie białej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Czekolada
Ekstrakt
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
4
Wymieszaj cukier i 1/2 szklanki wody w małym rondlu na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Wymieszać w 3/4 łyżeczki ekstraktu; wyjąć Syrop z ognia. Szybko zanurz 1 biszkopt w syropie; nadmiar wstrząsnąć z powrotem na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Herbatniki
Syrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Umieścić zanurzone biszkopty na dnie 14-cup trifle dish. Powtórz z wystarczającą ilością herbatników, aby pokryć dno naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Herbatniki
7
W naczyniu rozprowadzić 1/3 roztopionego dżemu na herbatnikach. Wierzch z 1/3 częściowo rozmrożonych jagód z sokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Herbatniki
Jagody
Funtów Jeżyn (około
Dżem
8
Rozprowadzić 1/3 bitej śmietany czekoladowej. Powtórz warstwowanie z zanurzonymi herbatnikami, roztopionym dżemem, częściowo rozmrożonymi jagodami i jeszcze 2 razy bitą śmietaną czekoladową. Kopiec świeże jagody w centrum drobiazgu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Herbatniki
Jagody
Funtów Jeżyn (około
Krem
Dżem
9
Posypać migdałami wokół krawędzi. Przykryć i schłodzić co najmniej 5 godzin i do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
10
* Dostępne w niektórych supermarketach i na rynkach włoskich.