Makeover Bacon Chicken Alfredo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 552 kalorie, 32G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 32% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka pieprzu, fettuccine, ser parmigiano-reggiano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać pieprz można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 72%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Makeover Chicken Fettuccine Alfredo, Boczek Kurczak Alfredo, oraz Kurczak Boczek Sos Alfredo podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotuj fettuccine zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem na dużej patelni gotować boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Kurczaka posypać 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Gotować kurczaka i czosnek w maśle na średnim ogniu przez 4-6 minut lub aż mięso nie będzie już różowe; wyjąć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Woda, Aby Umożliwić
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®
4
Skrobię kukurydzianą i mleko połączyć, aż będzie gładka; wymieszać na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać śmietanę i pozostałą sól. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Dodać szpinak, kurczaka, 3/4 szklanki sera, włoską przyprawę i połowę boczku; gotować i mieszać, aż ser się rozpuści.