Makaroniki Kokosowe
Ten przepis służy 24. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 153 kalorie, 1G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz wyciąg z migdałów, syrop kukurydziany, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makaroniki Kokosowe, Makaroniki Kokosowe, oraz Makaroniki Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°. linia 1 duże lub 2 małe arkusze cookie z gotowania pergaminem.
W rondlu 1-quart połączyć cukier, wodę i syrop kukurydziany.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 30 sekund do 1 minuty, stale mieszając, aż cukier się rozpuści.
Wyjąć z ognia; wymieszać ekstrakt z migdałów.
W dużej misce, połączyć słodzone kokosa i 1 szklanka niesłodzone kokosa.
Wlać mieszaninę cukru na kokosie; ubić mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać twarożek i białka; ubić na małej prędkości, aż do wymieszania.
Miejsce pozostałe 1/2 Puchar niesłodzone kokosa w płytkiej misce. Zwilżonymi rękami, mocno kształt zaokrąglone łyżki stołowe mieszanki kokosowej w kulki; roll w niesłodzone kokosa do pokrycia.
Umieść 1 cal od siebie na arkuszu cookie.
Piec 30 do 40 minut lub do jasnego złotego koloru. Całkowicie schłodzić, co najmniej 30 minut. Przechowywać w szczelnie przykrytym pojemniku w temperaturze pokojowej.