Makaron z serem V

Makaron z serem V
Makaron z serem V może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 428 kalorii, 18g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, makaron, musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 151 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem, oraz Makaron Gruyère i Emmentaler z szynką i zakwasem w kostkach z " Melt: Sztuka makaronu i sera.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj 2-ćwiartowe danie zapiekane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić bułkę tartą w małej misce i dobrze wymieszać z roztopionym masłem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
3
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić, a następnie umieścić w przygotowanym naczyniu żaroodpornym.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
5
Podczas gotowania makaronu, roztopić 2 łyżki masła w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać w mielonej cebuli i gotować, aż cebula zmięknie i zamienia półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Wymieszać z mąką, pieprzem, solą i suchą musztardą, aż się włączy, a następnie wlać mleko i doprowadzić do duszenia. Dusić, stale mieszając, aż mleko zgęstnieje, o 10 protokół. Zdjąć mleko z ognia i wymieszać z serem Cheddar, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
7
Makaron polać sosem serowym, następnie równomiernie posypać masłem bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Sos SerowySos Serowy
MakaronyMakarony
8
Piec, aż wierzch będzie złoty i bąbelkowy, o 20 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn