Makaron z serem ciasto z szynką
Jedna porcja zawiera 370 kalorii, 22g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać mix, sól, łokieć makaron, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Boston Market Macaroni and Cheese-zapomnij o rzeczach w niebieskim pudełku, poświęć kilka minut i podaj smaczny domowy makaron z serem, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spray 10-calowy lub 9 1/2-calowy szklany talerz z głębokim naczyniem z natryskiem do gotowania.
W dużej misce, wymieszać 2 szklanki sera, szynka i niegotowane makaron.
W blenderze umieść mleko i jajka. Okładka; blend na średniej prędkości do gładkiej.
Dodać Bisquick mix i sól; blend do gładkiej.
Wlać mieszaninę w talerzu ciasta.
Piec 35 do 40 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Posypać pozostałym serem.
Piec 1 do 2 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
Posypać natką pietruszki.