Makaron Z Rukolą I Pancettą

Makaron Z Rukolą I Pancettą
Makaron z rukolą i pancettą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 1330 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 5,44 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka rukoli jest płodna i łatwa w uprawie. tutaj, pieprz i wrzucić delikatnie. posypać, dodać chile i gotować, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z gruszek, rukoli i pancetty, Pancetta-Rukola-Kanapki Z Indykiem, oraz Ravioli z rukolą, pomidorami i pancettą.

Składniki

1zostawićRukola jest płodna i łatwa w uprawie. Tutaj, jego pikantneRukola jest płodna i łatwa w uprawie. Tutaj, jego pikantne200Orzechy dowolne (posiekane)7oz Dzikie liście rukoli7oz Dzikie liście rukoli10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyDodaj chile i gotować przez 3 protokół więcej. DodajDodaj chile i gotować przez 3 protokół więcej. Dodaj1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)porwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)porwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)1DużeNa patelni rozgrzać olej, dodać cebulę iNa patelni rozgrzać olej, dodać cebulę i2ząbki czosnku, starte lubząbki czosnku, starte lub10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyzłocisty, a następnie wymieszać czosnek i ugotować nazłocisty, a następnie wymieszać czosnek i ugotować na0w kostkach (5mm) w kostkach (5mm)10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonygotować na małym ogniu przez 5 minut, aż zmiękniegotować na małym ogniu przez 5 minut, aż zmięknie1cebula drobno posiekanacebula drobno posiekana10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonypancetta i gotować przez 5 minut, lub do chrupkości ipancetta i gotować przez 5 minut, lub do chrupkości i250Orzechy dowolne (posiekane)8oz pancetta, pokrojona w8oz pancetta, pokrojona w10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyParmezan i podawaćParmezan i podawać10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyParmezan, starty, do podaniaParmezan, starty, do podania10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonydanie z makaronem. Dodaj rukolę tylko w ostatniej chwilidanie z makaronem. Dodaj rukolę tylko w ostatniej chwili10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyMakaron z rukolą i pancettąMakaron z rukolą i pancettą10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPowrót makaron do garnka i wrzucić z pancettąPowrót makaron do garnka i wrzucić z pancettą10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyświeżo zmielony pieprz i delikatnie wrzucić. Posypaćświeżo zmielony pieprz i delikatnie wrzucić. Posypać1świeże gorące czerwone chile, sadzoneświeże gorące czerwone chile, sadzone10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonysól morska i świeżo zmielonasól morska i świeżo zmielona350Orzechy dowolne (posiekane)12oz suszonego spaghetti12oz suszonego spaghetti10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyilość wody do gotowaniailość wody do gotowania10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyosolona woda przez 8-10 minut, lub do czasu ugotowania, aleosolona woda przez 8-10 minut, lub do czasu ugotowania, ale
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia41
Magazyn