Makaron z pieczarkami i kaszą

Makaron z pieczarkami i kaszą
Makaron z pieczarkami i kaszanką to Wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 482 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz kaszę, oliwę z oliwek, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kasza kasza (kasza gryczana z makaronem muszkatołowym), Kasha Lakishkes (Kashan i łuki), oraz Kasha Lakishkes-Kashan i kokardy.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i dodać 1 łyżkę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodaj makaron i kasha i gotować, aż makaron jest al dente i kasha jest po prostu przetargu, 10 do 12 protokół. Rezerwa 1 szklankę wody do gotowania, odcedzić, i powrót makaron i kasza do garnka.Tymczasem rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KashaKasha
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
4
Dodać grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
5
Dodać mieszaninę grzybową do odsączonego makaronu i kaszy. Natkę pietruszki wymieszać, masło, wodę z makaronu, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.Uwaga: jest to klasyczna wschodnioeuropejska potrawa Żydowska o nazwie kasha varnishkes.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
KashaKasha
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn