Makaron w stylu weneckim
Pastan w stylu weneckim to bezmleczne przepis z 2 porcjami. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 616 kalorii, 18g białka, oraz 16G tłuszczu. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 17 minut. 74 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka orzechów sosnowych, liści szpinaku, Kapar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 100%, co jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zupa Fasolowo-makaronowa w stylu weneckim, Przegrzebki w stylu weneckim, oraz Paella W Stylu Weneckim.
Instrukcje
Zacznij smażyć cebulę w oleju na nieprzywierającej patelni będziesz musiał gotować je przez około 10 minut, aż będą bardzo miękkie. W międzyczasie zagotuj makaron.
Ocet, sułtanki, kapary i większość orzeszków piniowych wymieszać z miękką cebulą z odrobiną przyprawy, a następnie gotować przez 1 min więcej, aby zmiękczyć sułtanki. Szpinak wymieszać z odrobiną wody z makaronu.
Makaron odcedzić, następnie wrzucić z cebulą wymieszać szpinak powinien zwiędnąć tak jak ty. Podzielić na 2 miski, rozsypać z pozostałymi orzeszkami pinii i podawać.