Makaron Szpinakowy Z Czterema Serami
Makaron szpinakowy z czterema serami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 641 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.51 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, sera mascarpone, mielonego pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Makaron Szpinakowy, oraz Makaron Ze Szpinakiem I Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu i odcedzić. W międzyczasie roztopić 2 łyżki masła w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać czosnek i podsmażyć 1 minutę.
Dodać mleko i gotować do całkowitego ogrzania. Stopniowo wymieszać 1/2 szklanki parmezanu i kolejnych 6 składników; ubić na gładką masę. Wymieszać ze szpinakiem.
Dodać ugotowany makaron, podrzucając do płaszcza. Łyżka do lekko nasmarowane 13" x 9 " naczynia do pieczenia.
Połączyć bułkę tartą, pozostałe 1/2 szklanki parmezanu i 2 łyżki roztopionego masła w małej misce.
Posypać bułką tartą polewą makaronem.
Piec, odsłonięty, w 375 przez 20 minut lub do złotego.
Świeży szpinak substytucja: można zastąpić pakiet 10 uncji świeżego szpinaku zamiast stosowania mrożonego szpinaku, w razie potrzeby. Wystarczy umyć szpinak, przyciąć łodygi i grubo posiekać liście. Następnie więdną liście przez 1 do 2 minut w gorącej wodzie na patelni.