Makaron smażony z warzywami
Smażony makaron z warzywami może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 410 kalorii, 24g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz sól, oliwę z oliwek, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek Smażony I Warzywa, Stek smażony z warzywami, oraz Kiełbasa smażona z warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Makaron spaghetti gotujemy we wrzącej wodzie aż do al dente.
Tymczasem rozgrzać olej na dużej patelni lub woku na średnim ogniu. Czosnek gotować w oleju przez 1 minutę. Mieszamy cebulę i gotujemy do miękkości. Wymieszać z kurczakiem i gotować, aż soki wyjdą jasne.
Wymieszać w brokuły, kalafior, i marchew, i gotować przez 2 do 5 minut, często mieszając. Doprawić sosem sojowym, solą i pieprzem.
Makaron wrzucić z warzywami i podawać na ciepło.