Makaron smażony z kapustą
Makaron smażony z kapustą to bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.84 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś kapustę, olej sezamowy, makaron i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Makaron Z Kapustą Zasmażaną, Makaron smażony z kapustą i kapustą, oraz Kapusta Thoran (Kapusta Zasmażana W Stylu Kerala).
Instrukcje
Makaron ugotować i odsączyć zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Wrzucić makaron i olej sezamowy.
Wymieszaj sherry, sos ostrygowy, cukier i pieprz.
Rozgrzać 12-calową patelnię lub pracować na wysokim ogniu.
Dodaj olej roślinny; obróć patelnię, aby pokryć stronę.
Dodać czosnek i piernik; stir-fry 30 sekund.
Dodać grzyby, kapustę i marchew; stir-fry 1 do 2 minut lub aż chrupiące-miękkie. Wymieszać z mieszaniną sherry. Wrzucić makaron i mieszankę warzywną, za pomocą 2 widelców.