Makaron Pomidorowy Wolno Pieczony

Makaron Pomidorowy Wolno Pieczony
Powoli Pieczony makaron pomidorowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.49 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać fettuccine, pieprz, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj powoli Pieczony makaron pomidorowy, Wolno gotujący bakłażan i sos pomidorowy z makaronem, oraz Powoli pieczony pomidor BLT dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 22
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pomidory ułożyć na patelni z galaretką, posypać 2 łyżkami oleju, 3/4 łyżeczki soli i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
PomidorPomidor
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec przez 4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Rozgrzać dużą patelnię na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać 2 łyżki oleju i czosnku; gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Czosnek wyjąć i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
7
Połącz czosnek, pomidory i czerwoną paprykę na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Makaron gotować we wrzącej wodzie z 1 1/2 łyżeczki soli przez 8 minut lub aż prawie al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
SólSól
9
Odcedzić makaron, rezerwując 3/4 szklanki płynu do gotowania. Zwiększyć ciepło do średnio wysokiego pod mieszaniną pomidorów i wymieszać z zarezerwowanym płynem do gotowania. Doprowadzić do wrzenia. Gotować 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
MakaronyMakarony
10
Dodać makaron; gotować przez 1 minutę, podrzucając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
11
Zdjąć z ognia; posypać serem i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
BazyliaBazylia

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 32 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn