Makaron Pomidorowy Wolno Pieczony
Powoli Pieczony makaron pomidorowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.49 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać fettuccine, pieprz, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj powoli Pieczony makaron pomidorowy, Wolno gotujący bakłażan i sos pomidorowy z makaronem, oraz Powoli pieczony pomidor BLT dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory ułożyć na patelni z galaretką, posypać 2 łyżkami oleju, 3/4 łyżeczki soli i czarnym pieprzem.
Rozgrzać dużą patelnię na małym ogniu.
Dodać 2 łyżki oleju i czosnku; gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Czosnek wyjąć i posiekać.
Połącz czosnek, pomidory i czerwoną paprykę na patelni.
Makaron gotować we wrzącej wodzie z 1 1/2 łyżeczki soli przez 8 minut lub aż prawie al dente.
Odcedzić makaron, rezerwując 3/4 szklanki płynu do gotowania. Zwiększyć ciepło do średnio wysokiego pod mieszaniną pomidorów i wymieszać z zarezerwowanym płynem do gotowania. Doprowadzić do wrzenia. Gotować 3 protokół.
Dodać makaron; gotować przez 1 minutę, podrzucając do połączenia.
Zdjąć z ognia; posypać serem i bazylią.