Makaron pieczony z serem II
Pieczony makaron z serem II może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 500 kalorii, 23G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mleka, bardzo ostry ser cheddar, bułka tarta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Pieczony makaron z serem, oraz Pieczony makaron z serem.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodaj makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić i rezerwy.
W dużym rondlu na małym ogniu, ciepła zupa i dodać mleko; wymieszać.
Dodać 1/4 sera do zupy i usunąć mieszaninę z ognia, gdy ser jest stopiony.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Dodaj makaron i pomidory do zupy; wymieszać i wlać do naczynia do pieczenia 9x13 cali. Przykryć bułką tartą i pozostałym serem.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 do 40 minut lub aż ser będzie złoty brąz; podawać.