Makaron Peanutty
Peanutty makaron może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 280 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, groszek śnieżny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 minuty. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Gorący i kwaśny makaron z Bok Choy, Peanutty Somen Noodles with Shrimp, oraz Peanutty Dip.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Dodać kiełki fasoli; gotować 1 minutę.
Tymczasem rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodać grzyby; podsmażyć 3 minuty.
Dodaj groszek śnieżny i marchew; smażyć 3 protokół.
Dodaj imbir; smażyć 15 sekund.
Dodaj zieloną cebulę i orzeszki ziemne; smażyć 1 minutę.
Dodać bulion warzywny i sos sojowy na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z sosem orzechowym.
Dodać mieszaninę makaronu i mieszaniny warzyw; gotować 2 minuty lub do dokładnie ogrzane.