Makaron Jednogarnkowy z pomidorami, białą fasolą i Pesto

Jeden garnek makaron z pomidorami, białą fasolą i Pesto może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 539 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.56 za porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jeśli masz pod ręką makaron z muszką, fasolę, pesto buitoni® i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest dobre. Spróbuj Makaron Z Białą Fasolą, Pomidorami I Kiełbasą, Makaron Pesto z fasolką szparagową, suszonymi pomidorami i prażonymi orzeszkami piniowymi, oraz Makaron z pistacjowym Pesto i białą fasolą (bezmięsny poniedziałek) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć makaron, wodę i bulion w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia. Gotować, często mieszając, przez 8 do 10 minut lub aż makaron będzie miękki i bulion zmniejszy się do około 1/2 szklanki; nie odcedzić. Zmniejszyć ciepło do niskiej; dodać pesto.
Gotować, często mieszając, aż sos lekko się zmniejszy. Wymieszać z pomidorami i fasolą. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż do ogrzania.
Przed podaniem posypać serem. W razie potrzeby doprawić mielonym czarnym pieprzem.