Makaron Japoński z grzybami i groszkiem śnieżnym

Makaron Japoński z grzybami i groszkiem śnieżnym
Przepis Gingery Japanese Noodles with Mushrooms and snow Peas jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super wegańskie opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Jedna porcja zawiera 473 kalorie, 12g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, sos sojowy, olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Groszek śnieżny z grzybami, Makaron udon orzechowy z groszkiem śnieżnym, oraz Wołowina i groszek śnieżny z makaronem Panfried.

Instrukcje

1
Przynieś bulion lub wodę z kostką bulionową na wolnym ogniu w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
BulionBulion
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać makaron i gotować na szybkim wrzenia, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
3
W międzyczasie rozgrzać oleje i filiżankę wody na patelni. Wymieszać z sosem imbirowo-sojowym, dodać groszek śnieżny i grzyby. Gotować na średniej wysokości, często mieszając, aż groszek śnieżny będzie delikatny i grzyby zwiędną, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Groszek śnieżnyGroszek śnieżny
Sos SojowySos Sojowy
ImbirImbir
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać gotowane makaron i ich bulion i szalotki. Doprawić pieprzem. Gotować przez 2 do 3 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Zielona CebulaZielona Cebula
PieprzPieprz
BulionBulion
5
Podawać od razu w płytkich miseczkach, w tym niektóre bulionu z każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
artykuł var
7
Typ_27_data = {};
8
artykuł
9
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Field Recordings Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Field Recordings Chenin Blanc
Field Recordings Chenin Blanc
Smaki muszli ostryg, jabłek granny smith, rumianku i żonkila.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn