Przepis Gingery Japanese Noodles with Mushrooms and snow Peas jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super wegańskie opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Jedna porcja zawiera 473 kalorie, 12g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, sos sojowy, olej sezamowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Groszek śnieżny z grzybami, Makaron udon orzechowy z groszkiem śnieżnym, oraz Wołowina i groszek śnieżny z makaronem Panfried.
Instrukcje
1
Przynieś bulion lub wodę z kostką bulionową na wolnym ogniu w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka Bulionowa
Bulion
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać makaron i gotować na szybkim wrzenia, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
3
W międzyczasie rozgrzać oleje i filiżankę wody na patelni. Wymieszać z sosem imbirowo-sojowym, dodać groszek śnieżny i grzyby. Gotować na średniej wysokości, często mieszając, aż groszek śnieżny będzie delikatny i grzyby zwiędną, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Groszek śnieżny
Sos Sojowy
Imbir
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać gotowane makaron i ich bulion i szalotki. Doprawić pieprzem. Gotować przez 2 do 3 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Gotowany
Zielona Cebula
Pieprz
Bulion
5
Podawać od razu w płytkich miseczkach, w tym niektóre bulionu z każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Field Recordings Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.