Makadamia-crusted Sea Bass with Mango-Lime Salsa

Przepis macadamia-crusted Sea Bass z Mango-Limonka Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym pescatarian opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 865 kalorii, 53g białka, oraz 57 g tłuszczu każdy. Na 9,31 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka japońskiej bułki tartej, mąki, filety z halibuta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako drogie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Makadamia-Crusted Sea Bass with Mango Cream Sauce, Kurczak z makadamia z salsą Mango, oraz Lukier Z Orzechów Makadamia Z Masłem Limonkowym Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pulsuj orzechy makadamia w robocie kuchennym, aż drobno zmielone.
Dodaj bułkę tartą i pulsuj 2 lub 3 razy lub aż do połączenia.
Umieścić mieszaninę orzechów w płytkim naczyniu.
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu.
Jajka ubić w średniej misce.
Rybę posypać solą. Rybę zanurzyć w mące; wytrząsnąć nadmiar i zanurzyć w jajku. Pogłębiać ryby w mieszaninie orzechów, całkowicie powlekać.
Rozgrzać olej i masło w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Dodać rybę; gotować 6 do 8 minut z każdej strony lub aż złoty. (Jeśli orzechy zaczną brązowieć zbyt szybko, zmniejsz ciepło.)
Podawać z salsą Mango-limonkową.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.