Przepis macadamia-crusted Sea Bass z Mango-Limonka Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym pescatarian opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 865 kalorii, 53g białka, oraz 57 g tłuszczu każdy. Na 9,31 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka japońskiej bułki tartej, mąki, filety z halibuta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako drogie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Makadamia-Crusted Sea Bass with Mango Cream Sauce, Kurczak z makadamia z salsą Mango, oraz Lukier Z Orzechów Makadamia Z Masłem Limonkowym Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pulsuj orzechy makadamia w robocie kuchennym, aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Makadamia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Dodaj bułkę tartą i pulsuj 2 lub 3 razy lub aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
3
Umieścić mieszaninę orzechów w płytkim naczyniu.
4
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
5
Jajka ubić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Rybę posypać solą. Rybę zanurzyć w mące; wytrząsnąć nadmiar i zanurzyć w jajku. Pogłębiać ryby w mieszaninie orzechów, całkowicie powlekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Pasek Skórki Cytrynowej
Ryby
Sól
Jajko
7
Rozgrzać olej i masło w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodać rybę; gotować 6 do 8 minut z każdej strony lub aż złoty. (Jeśli orzechy zaczną brązowieć zbyt szybko, zmniejsz ciepło.)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.