Mahi Mahi Rockefeller
Mahi Mahi Rockefeller jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Na 8,73 zł / porcja, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 954 kalorie, 68g białka, oraz 71 g tłuszczu na porcję. 71 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak, czosnek, filety mahi mahi i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 91%. Podobne przepisy to Pomarańczowa Bazylia Grillowana Mahi Mahi Z Podsmażoną Zieleniną Przepis, Skórka z orzechów makadamia dla ryb-Mahi Mahi, łosoś, miecznik, Gardłosz pomarańczowy, oraz Coconut Lime Mahi Mahi Tacos z tequilą namoczoną salsą arbuzową.
Instrukcje
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić plastry boczku na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu, a następnie posiekać. Odstawić. Doprawić mahi mahi solą czosnkową i pieprzem.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu. Gotować mahi mahi, aż łatwo płatki, 10 do 15 protokół.
Wyjąć z patelni i umieścić każdy filet na naczyniu do pieczenia.
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Podczas gotowania ryby, roztopić masło na oddzielnej patelni. Wymieszać w zielonej cebuli, czosnek, i szpinak. Gotować i mieszać do ogrzania przez, 2 do 3 protokół. Wymieszać z posiekanym boczkiem, sosem z ostrej papryki i odparowanym mlekiem. Na małym ogniu dodajemy trochę ser Monterey Jack, aż do całkowitego rozpuszczenia. W razie potrzeby wymieszaj więcej odparowanego mleka, aby stworzyć SOS. Mieszankę szpinaku podzielić równomiernie na każdy filet mahi mahi.
Dusić w nagrzanym piekarniku, aż ser topi się i jest lekko rumiane, 3 do 5 minut więcej.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ostertag Les Jardins Pinot Gris z 4.9 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
![Ostertag Les Jardins Pinot Gris]()
Ostertag Les Jardins Pinot Gris
Certyfikowana Biodynamika i praktykowanie od 1998 roku, Domaine jest właścicielem 35.5 akrów winnic w ponad 88 oddzielnych działkach rozsianych po wioskach Epfig, Nothalten, Itterswiller, Ribeauvillé i Albé. Winogrona są zbierane ręcznie, delikatnie prasowane i fermentowane za pomocą lokalnych drożdży, aż do całkowitego wyschnięcia. Wino jest następnie starzone, sur lie, w starych dębowych beczkach o pojemności 228 L, przez 9 miesięcy.