Maślane Ciasteczka Cheddar
Maślanka Cheddar herbatniki może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 8 i kosztuje 48 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 348 kalorii, 9g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. 39 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz cheddar, masło, maślanka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 37%. Podobne przepisy to Cheddar Maślanka Herbatniki, Maślane Ciasteczka Cheddar, oraz Cheddar Jabłko Maślanka Herbatniki.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
2 szklanki mąki, proszku do pieczenia i soli umieścić w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek. Z mikserem na niskim poziomie, dodać masło i wymieszać, aż masło będzie wielkości grochu.
Połączyć maślankę i jajko w małej miarce i lekko ubić widelcem. Gdy mikser jest nadal na niskim poziomie, szybko dodaj mieszaninę maślanki do mieszaniny mąki i mieszaj tylko do zwilżenia. W małej misce wymieszaj Cheddar z niewielką garścią mąki i, mikserem wciąż na niskim poziomie, dodaj ser do ciasta.
Wymieszać tylko do zgrubnego połączenia.
Wylać na dobrze obsypaną mąką deskę i zagnieść lekko około 6 razy.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt 10 na 5 cali. Ostrym, posmarowanym mąką nożem, ciasto przeciąć wzdłuż na pół, a następnie w poprzek w ćwiartki, tworząc 8 szorstkich prostokątów.
Przełożyć na patelnię wyłożoną pergaminem.
Blaty umyć jajkiem, posypać solą, jeśli jest używany, i piec przez 20 do 25 minut, aż szczyty są rumiane i ciastka są gotowane przez.
Podawać na gorąco lub na ciepło.