Lukier Z Białej Czekolady
Lukier z białej czekolady może być tylko lukrem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 1G białka, oraz 20 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, ciężką śmietanę, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest raczej złe. Spróbuj Lukier Z Białej Czekolady, Pudding Z Białej Czekolady Lukier Maślany, oraz Brownies z miętową białą czekoladą lukier maślany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kuchenka mikrofalowa czekolady i 1/3 szklanki ciężkiej śmietany w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski przy średniej (50% mocy) 1 do 1 1/2 minuty lub do stopienia i gładkie, mieszając w odstępach 30 sekund. (Nie przegrzewaj.)
Ostudzić do temperatury pokojowej (około 30 minut).
Masło ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe; stopniowo dodawać cukier puder i 1/4 szklanki ciężkiej śmietany, 1 łyżkę. na raz, bijąc z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Ubić w mieszaninie soli i czekolady do lekkiego i puszystego. Wymieszać wanilią.