Lukier Kremowy Pomarańczowy

Lukier Kremowy Pomarańczowy
Pomarańczowy krem lukier może być tylko lukier szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 33 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pomarańczowy barwnik spożywczy, ekstrakt z wanilii, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Spróbuj Pomarańczowa Śpiąca babeczka Makowa z lukrem pomarańczowo - serowym, Babeczki pomarańczowo-kokosowe z lukrem serowo-pomarańczowym, oraz Pomarańczowe babeczki z lukrem serek pomarańczowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce ubij zmiękczone masło, cukier i sól, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj sok pomarańczowy, syrop kukurydziany i wanilię. Ubić do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji. Odcień z pomarańczowym barwnikiem spożywczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowy Kolor żywnościPomarańczowy Kolor żywności
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
WaniliaWanilia
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn