Lucky Stars
Lucky Stars może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 7 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 44 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ekstraktu z migdałów, proszku do pieczenia, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Spróbuj Lucky 7 Layer Dip, Szczęśliwy Diabeł, oraz Babeczki Lucky Charms® dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przesiać razem 1 1/3 szklanki mąki i 1 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia dwustronnego działania. Odstawić. Śmietana 1/4 szklanki masła lub margaryny. Stopniowo dodawać 1/4 szklanki cukru, dobrze kremując. Zmiksować 1 łyżeczkę wanilii, 1 łyżeczkę ekstraktu migdałowego, 1/8 łyżeczki soli i jajko. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki i sody oczyszczonej, dokładnie mieszając.
Połączyć 1 1/4 szklanki orzechów włoskich lub pekan, mielone lub posiekane bardzo drobno, 1/3 szklanki cukru i 1/16 łyżeczki soli.
Dodaj 1 łyżkę stopionego masła, 2 łyżki wody i 1/16 łyżeczki aromatu klonowego.
Rozwałkuj ciasto na posypanej mąką powierzchni do grubości 1/8 cala.
Pokrój za pomocą foremki do ciastek w kształcie gwiazdy.
Umieść łyżeczkę nadzienia orzechowego w środku każdej Gwiazdy. Przynieś 5 punktów pionowo; zaczynając od podstawy, ściśnij boki razem, aby punkty stały, umożliwiając wypełnienie.
Umieścić na nieczystej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 400 stopni F (200 stopni C) 7 do 10 minut, aż światło złoty kolor.