Lucky Black-Eyed Pea Salad to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka soli, oliwy z oliwek, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mama ' s Lucky Black - Eyed Peas, Mama ' s Lucky Black - Eyed Peas, oraz Lucky Black-Eyed Peas Holiday Guest Post od Megan of a Sweet dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotuj groszek zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, gotując tylko do al dente; odcedzić i ostudzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch
2
Wymieszać razem kolendrę i następne 6 składników w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj gotowane black - Eyed peas, papryka, i cebula, podrzucając do Płaszcz; przykryć i schłodzić 8 godzin. Brzoskwinie i rukolę wymieszać z mieszanką grochu tuż przed podaniem.