Lucjan z warzywną mieszanką

Lucjan z warzywną mieszanką
Lucjan z warzywną mieszanką to bezglutenowe, bezmleczne i pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 35g białka, oraz 5G tłuszczu. Za $4.08 za porcję, ten przepis okładki 36% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś ocet balsamiczny, cebulę, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Przynosi ci smak domu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Z łyżką wynik 80%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Składanka Warzywna, Składanka Warzywna, oraz Składanka Warzywna.

Instrukcje

1
W rondelku połącz pierwsze sześć składników. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 40-45 minut lub do miękkości ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
W międzyczasie na dużej patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania gotuj cebulę i czosnek na oleju na średnim ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj groszek śnieżny; gotuj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4
Dodaj marchewki; gotuj 2 minuty dłużej lub do miękkości warzyw. Dodaj ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
5
Usuń i utrzymuj ciepło.
6
Posyp obie strony filetów czerniącą przyprawą. Na tej samej patelni gotuj filety na średnim ogniu przez 4 minuty z każdej strony lub do momentu, aż ryba łatwo się łuszczy widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blackening SpiceBlackening Spice
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Podawać z ryżem i warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Groszek Goya®Groszek Goya®

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla Lucjana czerwonego. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować dzikiego konia nieokiełznanego Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 24 dolarów za butelkę.
Dziki Koń Nieokiełznany Pinot Noir
Dziki Koń Nieokiełznany Pinot Noir
Ten nieokiełznany Pinot Noir ma obfite aromaty wiśni, jeżyn i wanilii zmałe pikantne nuty. Jest bogaty w Dojrzałe owocowe smaki i giętkie garbniki, dzięki czemu dobrze komponuje się z duszonymi winem krótkimi żeberkami wołowymi, grillowanymi grzybami Portobello lub polędwicą z palonej wieprzowiny z malinową glazurą balsamiczną. Jest teraz pyszny i powinien ładnie dojrzewaćprzez następne pięć lat.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia68
Magazyn