Lucjan z warzywną mieszanką

Lucjan z warzywną mieszanką
Lucjan z warzywną mieszanką to bezglutenowe, bezmleczne i pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 35g białka, oraz 5G tłuszczu. Za $4.08 za porcję, ten przepis okładki 36% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś ocet balsamiczny, cebulę, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Przynosi ci smak domu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Z łyżką wynik 80%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Składanka Warzywna, Składanka Warzywna, oraz Składanka Warzywna.

Instrukcje

1
W rondelku połącz pierwsze sześć składników. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 40-45 minut lub do miękkości ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
W międzyczasie na dużej patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania gotuj cebulę i czosnek na oleju na średnim ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj groszek śnieżny; gotuj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4
Dodaj marchewki; gotuj 2 minuty dłużej lub do miękkości warzyw. Dodaj ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
5
Usuń i utrzymuj ciepło.
6
Posyp obie strony filetów czerniącą przyprawą. Na tej samej patelni gotuj filety na średnim ogniu przez 4 minuty z każdej strony lub do momentu, aż ryba łatwo się łuszczy widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blackening SpiceBlackening Spice
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Podawać z ryżem i warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla Lucjana czerwonego. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować dzikiego konia nieokiełznanego Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 24 dolarów za butelkę.
Dziki Koń Nieokiełznany Pinot Noir
Dziki Koń Nieokiełznany Pinot Noir
Ten nieokiełznany Pinot Noir ma obfite aromaty wiśni, jeżyn i wanilii zmałe pikantne nuty. Jest bogaty w Dojrzałe owocowe smaki i giętkie garbniki, dzięki czemu dobrze komponuje się z duszonymi winem krótkimi żeberkami wołowymi, grillowanymi grzybami Portobello lub polędwicą z palonej wieprzowiny z malinową glazurą balsamiczną. Jest teraz pyszny i powinien ładnie dojrzewaćprzez następne pięć lat.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia68
Magazyn