Lover ' s Beef Burgundy Filet

Lover ' s Beef Burgundy Filet
Lover ' s Beef Burgundy Filet jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 90 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka sosu sojowego, sos ostrygowy, filety filet mignon, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Lover ' s Beef Burgundy Filet, Dzień fileta: zwęglony Filet wołowy z sosem kukurydzianym, oraz Wołowina Burgund dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu wymieszaj wino burgundzkie, olej rzepakowy, sos sojowy, sos ostrygowy, czosnek i oregano. Doprowadzić do wrzenia, a następnie usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Umieścić w lodówce 1 godzinę, lub do ostygnięcia.
3
Umieść filet mignon filets w naczyniu do pieczenia 9x13 cali i zalej je schłodzoną marynatą. Przykryć szczelnie folią i przechowywać w lodówce przez minimum 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filet MignonFilet Mignon
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
W średniej misce, masło śmietankowe i 1 łyżeczka wina burgundzkiego z mikserem ręcznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
śmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówkiśmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Wymieszać w szalotki, zielona cebula i biały pieprz ręcznie; przykryć szczelnie, i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
6
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko ruszt olejowy. Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F (95 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Grilluj marynowane filety do pożądanej doneness, obracając raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Umieść filety w czystym naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali. Wymieszać z masłem burgundzkim i wstawić na minutę do nagrzanego piekarnika lub do momentu rozpuszczenia masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn